Down Under

Down Under

AL og Axel Down Under

Her er lidt om vores forberedelser, rejsen og livet downunder (c',

Tjek også vores webside: www.sendmoremoney.dk

Back in lovely Manly

Down UnderPosted by AL 24 Jul, 2009 00:04:15

Suset startede allerede ved indflyvningen til Sydney. Da først vi trillede ned af Sydney Road og smugkiggede ind i nummer 115, var kriblen i maven stor – Vi var hjemme! Vores sidste dage her i Manly har været præget af; besøg på yndlings cafeerne, afskedsmiddage med vennerne, gåture langs de smukke strande, og farvel-klap til Sydneys statussymbol nummer 1.

I julegave fik vi et gavekort til Harbour Bridge – The Climb. Et 3,5 times adrenalin rush iført specialsyet heldragter, fastgjorte til en wire under hele brovandringen – og bedst af alt den mest ubeskrivelige udsigt til Sydney og dens forstæder. Vejret var med os - og vi tog gerne turen igen en anden gang!

Vi håber, at I har nydt at følge med i vores australske eventyr – og måske har fået mod på at gøre Australien til Jeres næste feriemål. Vi deltager gerne i planlægningen he he. I morgen går turen mod Hong Kong for et par dage, men så lover vi også at komme hjem… i hvert fald for en periode (c’,

Husk: At rejse er at leve!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kim Gordon 24 Jul, 2009 12:07:57

Godt I kunne lide julegaven, det ser vildt fedt ud - godt I turde få denne oplevelse med. Kig nu lidt på Hong Kong og se så at komme godt hjem til DK.