Udstationeret i mellemøsten...

Udstationeret i mellemøsten...

I en verden af oplevelser...


Kære dagbog

MellemøstenPosted by Axel Bluhme Mon, March 15, 2010 18:34:32

I denne omgang handler min blog mere om hverdagsbegivenheder og weekendens strabadser. Men først må jeg fortælle om mit nye, flotte jakkesæt, som jeg var nede og hente i tirsdags. Jeg havde selv valgt stoffet og leveret det til ”Mr. Genius” som skrædderen hedder. De fleste ”Expats” hernede bruger Mr. Genius og stort set alle ved hvem han er. Vi mødte nogle andre danskere og svenskere i onsdags og de havde alle været på besøg hos Mr. Genius. Der er ikke noget at sige til at han er glad for at se os – vi har jo altid nye bestillinger med (og/eller nye kunder). Men herunder kan i se resultatet (c’,

Sættet skulle jo straks afprøves, så vi tog til fest torsdag aften. Festen blev holdt på et lukket område og udover et kæmpe dansegulv, var der opstillet en stor bar, en masse rundeborde med fin hvid dug, levende lys og et par langborde med alskens lækkerier (c’, Ikke dårligt, at starte med god mad, vin til og med dessert! Godt, jeg snart kan komme i gang i vores gym igen. Efter et par timer med al for meget mad og gode drinks, lukkede festen – og det var tid til afterparty! Her skulle man være inviteret og jeg var heldig at få en billet.. Normalt skal man vist kende værten, men Oskar havde været hurtig og skaffet ekstra billetter. ”Efterfesten” foregik i en privat bolig få minutters gang fra ”hovedfesten” og hele gårdhaven var pyntet fint op – i den ene ende var der loungestole og hyggesludren, i midten var der dansegulv og i den anden ende en velassorteret bar med drinks, snacks og indiske bartendere.

Søndagen gik med at sove længe og efter en sen omgang morgenmad, blev vi enige om at finde en pool i nærheden. Vi endte i en lokal kompound hvor vi kendte ejeren af den lokale restaurant – og resten af eftermiddagen gik med afslapning, iskaffe og svanlende dukkerter (c’, Nu er det så blevet lørdag og dermed er en ny arbejdsuge startet!

Men der er nu okay - bare se den solnedgang vi har idag (c',

  • Comments(2)//desertviews.sendmoremoney.dk/#post5