Udstationeret i mellemøsten...

Udstationeret i mellemøsten...

I en verden af oplevelser...


Damaskus

MellemøstenPosted by Axel Bluhme Wed, July 28, 2010 14:42:34

En af verden ældste hovedstæder, en urgammel metropolis der har overlevet utallige civilisationer og i dag en interessant, travl og i nogen henseende moderne storby – og ja, et fantastisk sted at nyde mellemøstens intense charme.

Vi havde besluttet os for at bo samme sted som sidst jeg var der med drengene i marts –det charmerende og billige hotel Al Rabie, som ligger tæt ved den gamle by og citadellet. Al Rabie har en fin lille gårdhave og her bliver der hver dag serveret morgenmad – hummus, brød, æg og thé – så man kan klare dagens første strabadser i det enorme virvar der venter udenfor døren.

Sightseeingen startede allerede den første aften, hvor Åshild og jeg nød den lokale kultur på en lille ”underground” café tæt ved hotellet. I gaden havde de simpelthen sat stole og borde op og serverede frisk juice, shisha’s og brød med hummus fra et nærliggende køkken J

Dagen efter mødtes vi med Anders (fra kontoret i Riyadh) og startede fra en kant af med at se de store sights i Damaskus. En klog mand sagde engang at et billede kan sige mere en ord, så her følger et par shots fra vores ture rundt i Damaskus.

Umayyadh Moskeen:


Den Gamle By:Udsigten fra bjerget:Shisha Caféen bag Umayyadh Moskeen:
  • Comments(0)//desertviews.sendmoremoney.dk/#post16